Aktivni krmni kvasac

Aktivni krmni kvasac

Artikel: Aktivni krmni kvasovi Glavne funkcije aktivnog krmnog kvasca: 1.Shraniti hranu i smanjiti troškove ishrane: Active Feed Suvi kvasac u krvi reprodukuje gljivične kvasove brzo. Enzim u gljivicama kvasca pomaže u varenju životinja i alimentaciji. Povećan je odnos korišćenja hrane. 2.Improve životinje ...

Pošaljite upitChat Sada
Detalji o proizvodu

Artikal: Aktivni krmni kvasac


Glavne funkcije aktivnog krmnog kvasca:

1.Shraniti hranu i smanjiti troškove ishrane:

Aktivni feed Suvi kvasac u krvi reprodukuje gljivične kvasove brzo. Enzim u gljivicama kvasca pomaže u varenju životinja i alimentaciji. Povećan je odnos korišćenja hrane.

2. Poboljšati imunitet životinja:

Biološke imunisinske kompozicije u aktivnim suvim kvasom, kao što su nukleinska kiselina kvasca, polisaharid i hitosan, veoma su važne za smanjenje bolesti životinja, poboljšavajući imunitet i opstanak.

3. Poboljšati procenat postepenog mesa, stopu polaganja živine i prinos krava:

Aktivni feed Suvi kvasac sadrži obilje bio-proteina, vitamina B, celuloze, aminokiseline, aminokiseline, hitozana, polisaharida, glukana, glutationa itd. Ovakve vrste ishrane u kvascu su ljudi poznate kao veoma važne kompozicije u poboljšanju procenat mesa, postojanost peradi.


Uputstvo za upotrebu :

1. Dodati aktivnu hranu Suvi kvasac u naučnoj dozi i malo vode u hranu, miješati, fermentirati 1 do 2 sata ispod 30-38 ℃, hraniti životinje fermentiranom hranom. Molim vas, nemojte fermentirati dugo vremena, u slučaju da inostrane bakterije zagadjuju hranu i snižavaju efikasnost ishrane.

2. Miješajte feed i Active Feed suh kvasac u skladu sa jednom upotrebom. Dodatno fermentisanu hranu treba čuvati u skladištu ne duže od tri dana.

3. Referentna doza


Uzgajene krave i ovce

Riba

Seashell

Divlja životinja

500g-1000g

125g-500g

500g-1500g

100g-300g

 

Tip paketa prodaje:

20kg x 1bag, 10kg x 1bag, 5kg x 5bags, 500g x 20bags, višebojna štampana ambalaža.


Vrijeme dostave:

U roku od 35 do 45 dana nakon potvrđivanja naloga.


MOQ:

1x20'gp kontejner


Profil kompanije:

Dalian Xinghe Yeast je vodeći proizvođač kvašnih proizvoda u Kini. Glavni proizvodi su sirovi kvasac sa niskim sadržajem šećera, visokokvalitetni suvi kvasac, krmni kvasac itd. Sa razvojem od 20 godina, naš proizvod se široko prodaje na domaćem tržištu i 100 zemalja i područja u svijetu, dobijaju dobru reputaciju. Godišnja proizvodnja je 15000 tona.


Svako istraživanje, slobodno nam pišite:

Izvozni sektor:

office@e-xinghe.com (Azija, Evropa, Srednji istok)

sales@e-xinghe.com (Severna Amerika, Južna Amerika, Afrika, Okeanija)

Hot Tags: aktivni krmni kvasac, Kina, dobavljači, proizvođači, fabrika, veleprodaja, prilagođeni, popust, rasut, niska cijena, besplatan uzorak
Srodni proizvodi
Upit