Active Feed Feed Grade

Active Feed Feed Grade

Aktivna uvodna hrana za kvasac Xinghe Active Feed suši kvasac je novi tip aditiva za životinjsku hranu u oblasti tehnologije biološkog inženjerstva. Klasična hrana, čista prirodna, zdrava i hranljiva. Naš aktivni feed suvi kvasac se široko koristi na životinjama u lokalnoj Kini i inostranstvu. The ...

Pošaljite upitChat Sada
Detalji o proizvodu

Aktivni uvod u hranu za kvasac

Xinghe Active Feed suši kvasac je novi tip aditiva za životinjsku hranu u oblasti tehnologije biološkog inženjerstva. Klasična hrana, čista prirodna, zdrava i hranljiva.

Naš aktivni feed suvi kvasac se široko koristi na životinjama u lokalnoj Kini i inostranstvu. Životinjska farma i naučnici ga visoko pohvaljuju kao "najobetanija aditiva u prehrambenoj industriji".


Main funkcije:

Sačuvaj hranu i smanjite troškove hranjenja.

Aktivni feed Suvi kvasac u krvi reprodukuje gljivične kvasove brzo. Enzim u gljivicama kvasca pomaže u varenju životinja i alimentaciji. Povećan je odnos korišćenja hrane.

Poboljšati imunitet životinja.

Biološke imunisinske kompozicije u aktivnim suvim kvasom, kao što su nukleinska kiselina kvasca, polisaharid i hitosan, veoma su važne za smanjenje bolesti životinja, poboljšavajući imunitet i opstanak.

Poboljšati procenat postepenog mesa, procenat polaganja živine i prinos krava.

Aktivni feed Suvi kvasac sadrži obilje bio-proteina, vitamina B, celuloze, aminokiseline, aminokiseline, hitozana, polisaharida, glukana, glutationa itd. Ovakve vrste ishrane u kvascu su ljudi poznate kao veoma važne kompozicije u poboljšanju procenat mesa, postojanost peradi.


Naknada za hranu Smanjenje za (%)

20 ~ 30%

Procenat mesa mesa porastao za (%)

20%

Stopa polaganja peradi povećava se za (%)

10 ~ 15%

 

Glavni tehnički podaci

Protein

Aktivne ćelije

Vitamin B1-B11

Nukleinska kiselina

≥42%

≥15 milijardi / g

6000 μg / g

≥5%

Ergosterol

Glutathione

Amino kiseline

Vlaga

0.5-0.8%

≥ 0,8%

≥30%

≤6%

Hot Tags: aktivni kvasac, Kina, dobavljači, proizvođači, fabrika, veleprodaja, prilagođeni, popust, rasut, niska cijena, besplatni uzorak
Srodni proizvodi
Upit