Aditiv za životinje / probiotici

Aditiv za životinje / probiotici

Aditiv za životinje / probiotici Šta je dodatak životinjskog hraniva / probiotici? Aditiv za životinje / Probiotics je novi tip aditiva za životinjsku hranu u oblasti tehnologije biološkog inženjerstva. Klasična hrana, čista prirodna, zdrava i hranljiva. Naš aditiv za životinje / probiotici je široko ...

Pošaljite upitChat Sada
Detalji o proizvodu

Aditiv za životinje / probiotici


Šta je dodatak životinjskog hraniva / probiotici?

Aditiv za životinje / Probiotics je novi tip aditiva za životinjsku hranu u oblasti tehnologije biološkog inženjerstva. Klasična hrana, čista prirodna, zdrava i hranljiva.

Aditiv za životinje / probiotici se široko koristi na životinjama u lokalnoj Kini iu inostranstvu. Životinjska farma i naučnici ga visoko pohvaljuju kao "najobetanija aditiva u prehrambenoj industriji".


Glavni tehnički parametri aditiva za životinje:

Protein

Aktivne ćelije

Vitamin B1-B11

Nukleinska kiselina

≥42%

≥15 milijardi / g

6000 μg / g

≥5%

Ergosterol

Glutathione

Amino kiseline

Vlaga

0.5-0.8%

≥ 0,8%

≥30%

≤6%


Karakteristike dodatka / probiotika za životinjsku hranu :

1. Aditiv za hranu za životinje može uštedjeti hranu i smanjiti troškove ishrane.

Aditiv za životinje / probiotici brzo reprodukuju gljivične kvasove. Enzim u gljivicama kvasca pomaže u varenju životinja i alimentaciji. Povećan je odnos korišćenja hrane.

2. Poboljšati imunitet životinja.

Biološke imunisinske kompozicije u aktivnim suvim kvasom, kao što su nukleinska kiselina kvasca, polisaharid i hitosan, veoma su važne za smanjenje bolesti životinja, poboljšavajući imunitet i opstanak.

3. Poboljšati procenat postepenog mesa, procenat polaganja živine i prinos krava.

Aditiv za hranu / probiotici sadrži bogate bio-proteine, vitamina B, celuloze, aminokiseline, aminokiseline, hitozana, polisaharida, glukana, glutationa itd. Ove vrste ishrane u kvascu su ljudi poznate kao veoma važne kompozicije u poboljšanju procenat postanog mesa, procenat postojanja peradi.


Korišćenje dodatka za životinje / probiotike  

A. Aditiv za životinje / probiotici u naučnim dozama i malo vode u hranu, miješati, fermentirati 1 do 2 sata ispod 30-38 ℃, hraniti životinje fermentiranom hranom. Molim vas, nemojte fermentirati dugo vremena, u slučaju da inostrane bakterije zagadjuju hranu i snižavaju efikasnost ishrane.

B. Miješati Animal Feed Additive / Probiotics u skladu sa jednom upotrebom. Dodatno fermentisanu hranu treba čuvati u skladištu ne duže od tri dana.


Doziranje za vašu referencu

Uzgajene krave i ovce

Riba

Seashell

Divlja životinja

500g-1000g

125g-500g

500g-1500g

100g-300g

Treba li znati više o dodacima / probiotima za hranu?

Kontaktirajte nas za dalje upite!

 

Dalian Xinghe Yeast Co., Ltd

sales@e-xinghe.com

office@e-xinghe.com

 

Dobrodošli na vaš upit!Hot Tags: aditiva za životinjsku hranu / probiotike, Kina, dobavljači, proizvođači, fabrika, veleprodaja, prilagođeni, popust, rasut, niska cijena, besplatni uzorak
Srodni proizvodi
Upit