Animal Feed Grade Protein Kvas

Animal Feed Grade Protein Kvas

Animal Feed Grade Proteinski kvasac Šta je životinjska hrana Grade proteinski kvasac? Proteini kvasac dobijaju životinjsku hranu novu vrstu aditiva za životinjsku hranu u oblasti tehnologije biološkog inženjerstva. To je prehrambeni nivo, čist prirodan, visoko protein, zdrav i hranljiv. Primena belančevina za hranu životinjskog porekla ...

Pošaljite upitChat Sada
Detalji o proizvodu

Animal Feed Grade Protein Kvas


Šta je proteinski kvasac životinjskog bilja?

Proteini kvasac dobijaju životinjsku hranu novu vrstu aditiva za životinjsku hranu u oblasti tehnologije biološkog inženjerstva. To je prehrambeni nivo, čist prirodan, visoko protein, zdrav i hranljiv.


Nanošenje belančevine:

Naš kvasac za hranu životinjskog porekla, odnosno aktivni kvasac, uglavnom se koristi na farmama životinja u lokalnoj Kini iu inostranstvu. Životinjska farma i naučnici ga visoko pohvaljuju kao "najobetanija aditiva u prehrambenoj industriji


Glavni tehnički podaci o proteini kvasa za životinjsku hranu:

Protein

Aktivne ćelije

Vitamin B1-B11

Nukleinska kiselina

≥42%

≥15 milijardi / g

6000 μg / g

≥5%

Ergosterol

Glutathione

Amino kiseline

Vlaga

0.5-0.8%

≥ 0,8%

≥30%

≤6%


Karakteristike životinjskog krmnog bilja Protein Kvas :

A. Sačuvaj hranu i smanjite troškove hranjenja.

Aktivni feed Suvi kvasac u krvi reprodukuje gljivične kvasove brzo. Enzim u gljivicama kvasca pomaže u varenju životinja i alimentaciji. Povećan je odnos korišćenja hrane.

B. Poboljšati imunitet životinja.

Biološke imunisinske kompozicije u aktivnim suvim kvasom, kao što su nukleinska kiselina kvasca, polisaharid i hitosan, veoma su važne za smanjenje bolesti životinja, poboljšavajući imunitet i opstanak.

C. Poboljšati procenat postanog mesa, postojanost živine i prinos krava.

Aktivni feed Suvi kvasac sadrži obilje bio-proteina, vitamina B, celuloze, aminokiseline, aminokiseline, hitozana, polisaharida, glukana, glutationa itd. Ovakve vrste ishrane u kvascu su ljudi poznate kao veoma važne kompozicije u poboljšanju procenat mesa, postojanost peradi.


Vrsta pakovanja:

5kg / torba, 10kg / vreća, 20kg / torba


MOQ i isporuka:

1x20'gp kontejner po moru.


O proizvođaču: Dalian Xinghe Yeast Co., Ltd

Mi smo vodeći proizvođač kvašnih proizvoda u Kini. Glavni proizvodi su sirovi kvasac sa niskim sadržajem šećera, visokokvalitetni suvi kvasac, krmni kvasac itd. Sa razvojem od 20 godina, naš proizvod se široko prodaje na domaćem tržištu i 100 zemalja i područja u svijetu, dobijaju dobru reputaciju.


Za daljnje upite, slobodno nas kontaktirajte:

sales@e-xinghe.com

office@e-xinghe.com


Hot Tags: proizvođači, fabrika, veleprodaja, prilagođeni, popusti, rasuti, niska cijena, besplatni uzorak
Srodni proizvodi
Upit