Suvi kvasac za prašinu u prahu za životinje

Artikal: Suvi kvasac za prašinu za prašinu za prašinu Opis suhog kvasa za prašak za prašinu za prašinu: Suvi kvasac za kvasac za životinjsku hranu je novi tip aditiva za životinjsku hranu u oblasti tehnologije biološkog inženjerstva. To je hrana, čista prirodna, zdrava i hranljiva. Karakteristike ...

Pošaljite upitChat Sada
Detalji o proizvodu

Artikal: Suvi kvasac za prašinu kvasca za životinje


Opis suvog kvasca za prašinu praha za životinje:


Suv kvasac za snagu kvasca za životinje je novi tip aditiva za životinjsku hranu u oblasti tehnologije biološkog inženjerstva. To je hrana, čista prirodna, zdrava i hranljiva.


Karakteristike suvog kvasca za prašinu u prahu za životinje:

Suvi kvasac Za hranu za životinje Kvasni prah brzo reprodukuje kvasac. Enzim u gljivicama kvasca pomaže u varenju životinja i alimentaciji. Povećan je odnos korišćenja hrane.


Poboljšati imunitet životinja:

Biološke imunisinske kompozicije u aktivnim suvim kvasom, kao što su nukleinska kiselina kvasca, polisaharid i hitosan, veoma su važne za smanjenje bolesti životinja, poboljšavajući imunitet i opstanak.


Poboljšati procenat postepenog mesa, stopu polaganja živine i prinosa krava:

Suvi kvasac za prašinu za prašinu za životinje sadrži bogate bio-proteine, vitamina B, celuloze, aminokiselina, aminokiseline, hitozana, polisaharida, glukana, glutationa itd. Ove vrste ishrane u kvascu su ljudi poznate kao veoma važne kompozicije u poboljšanju postotka postanog mesa, postojanja peradi.Naknada za hranu Smanjenje za (%)

20 ~ 30%

Procenat mesa mesa porastao za (%)

20%

Stopa polaganja peradi povećava se za (%)

10 ~ 15%Primena suvog kvasca za prašinu u prahu za životinje:

Xinghe suvi kvasac za hranu za životinjsku hranu se široko koristi na životinjama u lokalnoj Kini iu inostranstvu. Životinjska farma i naučnici ga visoko pohvaljuju kao "najobetanija aditiva u prehrambenoj industriji


Kako koristiti:

A. Dodati suh kvasac za prah kvasca za životinje u naučnim dozama i malo vode u hranu, miješati, fermentirati 1 do 2 sata ispod 30-38 ℃, hraniti životinje fermentiranom hranom. Molim vas, nemojte fermentirati dugo vremena, u slučaju da inostrane bakterije zagadjuju hranu i snižavaju efikasnost ishrane.

B. Miješati feed i Active Feed suh kvasac u skladu sa jednom upotrebom. Dodatno fermentisanu hranu treba čuvati u skladištu ne duže od tri dana.


Glavni tehnički parametri:

Protein

Aktivne ćelije

Vitamin B1-B11

Nukleinska kiselina

≥42%

≥15 milijardi / g

6000 μg / g

≥5%

Ergosterol

Glutathione

Amino kiseline

Vlaga

0.5-0.8%

≥ 0,8%

≥30%

≤6%

O nama: Dalian Xinghe Yeast Co., Ltd

Dalian Xinghe Yeast Co., Ltd je vodeći proizvođač kvašnih proizvoda u Kini. Glavni proizvodi su sirovi kvasac sa niskim sadržajem šećera, visokokvalitetni suvi kvasac, krmni kvasac itd. Sa razvojem od 20 godina, naš proizvod se široko prodaje na domaćem tržištu i 100 zemalja i područja u svijetu, dobijaju dobru reputaciju.

 

Pošaljite nam svoju dalju anketu, mi ćemo vam pružiti najbolji proizvod i uslugu!

Izvozni sektor:

sales@e-xinghe.com (Severna Amerika, Južna Amerika, Afrika, Okeanija)

office@e-xinghe.com (Azija, Evropa, Srednji istok)

Hot Tags: suvi kvasac za prašinu za prašinu, Kina, dobavljači, proizvođači, fabrika, veleprodaja, prilagođeni, popust, rasut, niska cena, besplatni uzorak
Srodni proizvodi
Upit