Dodaci za hranu svinja

Dodaci za hranu svinja

Artikal: Svinjski dodatek prašine Primjena svinjske aditiva: Svinjska aditiva se široko koristi na životinjama u lokalnoj Kini iu inostranstvu. Životinjska farma i naučnici ga veoma pohvaljuju kao "najobetanija aditiva za hranu u industriji stočarstva". Opis dodatka za svinjsku hranu: svinjski feed ...

Pošaljite upitChat Sada
Detalji o proizvodu

Artikal: Svinjski dodatak svinja


Primjena aditiva za svinjsku hranu:

Aditiv za ishranu svinja se široko koristi na životinjama u lokalnoj Kini iu inostranstvu. Životinjska farma i naučnici ga visoko pohvaljuju kao "najobetanija aditiva u prehrambenoj industriji


Opis dodatka za svinju:

Dodatek krmne svinje, odnosno suvi kvasac za snagu kvasca životinja je novi tip aditiva za životinjsku hranu u oblasti tehnologije biološkog inženjerstva. To je hrana, čista prirodna, zdrava i hranljiva.


Glavni tehnički parametri dodatka za svinjsku hranu:

Protein

Aktivne ćelije

Vitamin B1-B11

Nukleinska kiselina

≥42%

≥15 milijardi / g

6000 μg / g

≥5%

Ergosterol

Glutathione

Amino kiseline

Vlaga

0.5-0.8%

≥ 0,8%

≥30%

≤6%


Funkcije dodatka za svinjsku hranu:

1. Sačuvaj hranu i smanjite troškove ishrane: Active Feed Suvi kvasac u krvi reprodukuje gljivične kvasove brzo. Enzim u gljivicama kvasca pomaže u varenju životinja i alimentaciji. Povećan je odnos korišćenja hrane.

2. Poboljšati imunitet životinja: Biološke imunisinske kompozicije u Active Feed suvim kvascima, kao što su nukleinska kiselina kvasca, polisaharid i hitosan, veoma su važne za smanjenje bolesti životinja, poboljšavajući imunitet i opstanak.

3. Poboljšati procenat postepenog mesa, procenjenost mesa peradi i prinos krava: Active Feed Suvi kvasac sadrži bogate bio-proteine, vitamina B, celuloze, aminokiseline, amino kiseline, hitozana, polisaharida, glukana, glutationa itd. ishrane u kvascu su ljudi poznati kao veoma važne kompozicije u poboljšanju procenta postepenog mesa, postojanosti peradi.


Kako koristiti dodatak za svinjsku hranu:

A. Dodaj dodanu hranu svinja u naučnim dozama i malo vode u hranu, miješati, fermentirati 1 do 2 sata ispod 30-38 ℃, hraniti životinje fermentiranom hranom. Molim vas, nemojte fermentirati dugo vremena, u slučaju da inostrane bakterije zagadjuju hranu i snižavaju efikasnost ishrane.

B. Miješati feed i Feed Additive u skladu sa jednom upotrebom. Dodatno fermentisanu hranu treba čuvati u skladištu ne duže od tri dana.


Doziranje za ishranu svinja:

Za svinju
500g-1000g


Pakovanje:

Unutrašnja ambalaža: Svaka jedinica je pakirana sa štampanom vakuumskom kesicom. Xinghe brendovi, Neutralni paket ili prilagođeni paket.

Spoljno pakovanje: Vodeni karton.


Izvozna pošiljka:

Isporučuje se u kontejneru od 1x20't ili 40'ft do mora.


MOQ:

1x20'ft kontejner, jedan predmet.


Vrijeme proizvodnje:

40 ~ 50 dana za kontejner 1x20'gp sa prijemom učešća ili originalnom L / C


Šta možemo učiniti za vas:

1. Imamo naše brendove od kojih su neke poznate i na domaćem tržištu i na međunarodnom tržištu, kao što su A-One, Prosper i Baker Choice. Dobrodošli da raspitamo naše postojeće brendove.

2. Ako želite da kreirate svoj brend, možemo pružiti uslugu OEM-a. Pomozite vam da dizajnirate svoj jedinstveni brend i pružite dugoročnu podršku za cenu i naknadni servis.


Zašto izabrati Xinghe Kvasac:

1. Specijalizovani smo za industriju kvasca već 20 godina. Tehnologija proizvodnje je najbolja ovde u Kini.

2. Profesionalni QC tim da zadrži kvalitet.

3. Profesionalni izvozni tim koji vam pruža najbolju uslugu.


O nama:

Dalian Xinghe je vodeći kineski proizvođač kvasnih proizvoda. Sjedište korporacije locira u gradu Dalian. Naši glavni proizvodi su sirovi kvasac sa niskim sadržajem šećera, visoko sušen kvasac sa suvim šećerom, krmni kvasac itd. Uz dobar kvalitet, razumnu cijenu i savršenu uslugu, naši proizvodi se trenutno izvoze u 100 zemalja i područja u svijetu.


Napišite nam za dalje istraživanje:

sales@e-xinghe.com (Severna Amerika, Južna Amerika, Afrika, Okeanija)

office@e-xinghe.com (Azija, Evropa, Srednji istok)

Hot Tags: aditiva za svinjsku hranu, Kina, dobavljači, proizvođači, fabrika, veleprodaja, prilagođeni, popust, rasut, niska cijena, besplatni uzorak
Srodni proizvodi
Upit