Kvasac za hranu za životinje

Kvasac za hranu za životinje

Kvas za stočnu hranu Opis kvasca za životinjsku hranu: Kvasac za ishranu životinja, odnosno aktivni suvi kvasac, predstavlja novu vrstu aditiva za životinjsku hranu u oblasti tehnologije biološkog inženjerstva. To je hrana, čista prirodna, zdrava i hranljiva. Primena kvasca za životinjsku hranu: ...

Pošaljite upitChat Sada
Detalji o proizvodu

Kvasac za hranu za životinje


Opis kvasca za životinjsku hranu:

Kvasac za ishranu životinja, odnosno aktivni suvi kvasac, predstavlja novu vrstu aditiva za životinjsku hranu u oblasti tehnologije biološkog inženjerstva. To je hrana, čista prirodna, zdrava i hranljiva.


Primena kvasca za životinjsku hranu:

Kvasac za ishranu životinja uglavnom se koristi na poljoprivrednim životinjama u lokalnoj Kini iu inostranstvu. Životinjska farma i naučnici ga visoko pohvaljuju kao "najobetanija aditiva u prehrambenoj industriji


Glavne funkcije kvasca za životinjsku hranu:

1. Sačuvaj hranu i smanjite troškove punjenja:

Kvasac za ishranu životinja brzo reprodukuje kvasca. Enzim u gljivicama kvasca pomaže u varenju životinja i alimentaciji. Povećan je odnos korišćenja hrane.

2. Poboljšati imunitet životinja:

Biološke imunisinske kompozicije u aktivnim suvim kvasom, kao što su nukleinska kiselina kvasca, polisaharid i hitosan, veoma su važne za smanjenje bolesti životinja, poboljšavajući imunitet i opstanak.

3. Poboljšati procenat postepenog mesa, procenat polaganja živine i prinos krava:

Aktivni feed Suvi kvasac sadrži obilje bio-proteina, vitamina B, celuloze, aminokiseline, aminokiseline, hitozana, polisaharida, glukana, glutationa itd. Ovakve vrste ishrane u kvascu su ljudi poznate kao veoma važne kompozicije u poboljšanju procenat mesa, postojanost peradi.


Glavni datum kvasca za životinje:

Protein

Aktivne ćelije

Vitamin B1-B11

Nukleinska kiselina

≥42%

≥15 milijardi / g

6000 μg / g

≥5%

Ergosterol

Glutathione

Amino kiseline

Vlaga

0.5-0.8%

≥ 0,8%

≥30%

≤6%


Kako koristiti kvasac za hranu za životinje:

A. Dodaj aktivni feed Suvi kvasac u naučnoj dozi i malo vode u hranu, miješati, fermentirati 1 do 2 sata ispod 30-38 ℃, hraniti životinje fermentiranom hranom. Molim vas, nemojte fermentirati dugo vremena, u slučaju da inostrane bakterije zagadjuju hranu i snižavaju efikasnost ishrane.

B. Miješati feed i Active Feed suh kvasac u skladu sa jednom upotrebom. Dodatno fermentisanu hranu treba čuvati u skladištu ne duže od tri dana.


Potrebno je obratiti pažnju na druga pitanja:

A. Čuvati kvasac za stočnu hranu na hladnom i suvom mestu. Koristite nakon otvaranja ili držite u frižideru.

B. Nemojte zaustavljati korišćenje iznenada ili diskontinuitet. To bi smanjilo efikasnost hranjenja.

C. Molim vas, nemojte hraniti kvasac za ishranu životinja direktno životinjama.


O nama: Dalian Xinghe Yeast Co., Ltd

Mi smo vodeći proizvođač kvašnih proizvoda u Kini. Glavni proizvodi su sirovi kvasac sa niskim sadržajem šećera, visokokvalitetni suvi kvasac, krmni kvasac itd. Sa razvojem od 20 godina, naš proizvod se široko prodaje na domaćem tržištu i 100 zemalja i područja u svijetu, dobijaju dobru reputaciju.

Treba li znati više o dodacima / probiotima za hranu?

Kontaktirajte nas za dalje upite!

 

Dalian Xinghe Yeast Co., Ltd

sales@e-xinghe.com

office@e-xinghe.com

 

Dobrodošli na vaš upit!


Hot Tags: kvasac za stočnu hranu, Kina, dobavljači, proizvođači, fabrika, veleprodaja, prilagođeni, popust, rasuti, niska cijena, besplatni uzorak
Srodni proizvodi
Upit