Aktivni kvasac

Aktivni kvasac

Naša istorija Kina Dalian Xinghe Yeast Co., Ltd. se nalazi u romantičnom gradu Dalian - sjevernom biseru Kine. Mi smo profesionalni proizvođač instant suvog kvasca od 1998. i ponosni smo što smo član China Biotech Fermentation Industry Association. Ukupna godišnja proizvodnja je ...

Pošaljite upitChat Sada
Detalji o proizvodu

Naša istorija

Kina Dalian Xinghe Yeast Co., Ltd. se nalazi u romantičnom gradu Dalian - Sjeverni biser Kine. Mi smo profesionalni proizvođač instant suvog kvasca od 1998. godine i ponosni smo što smo član China Biotech Fermentation Industry Association. Ukupna godišnja proizvodnja je 15.000 tona.

Naša fabrika

Mi koristimo nadmoćnu gljivičnu kvasac i melasu hranjive šećerne repe kao sirovinu u proizvodnji kvasca. Usvojili smo najnaprednije automatske mašine za fermentaciju na svetu, kompletan set visokotehnoloških laboratorijskih opreme i postrojenja, kao i strog sistem upravljanja kvalitetom. Zbog neumornih napora profesionalnih tehničara i dobro obučenih radnika, možemo ispuniti zahteve kupaca sa stabilnim kvalitetom, različitim paketima i brzom isporukom.

Upotreba

Aktivni suhi kvasac sa niskim sadržajem šećera odnosi se na testo sa sadržajem šećera manje od 7%, ne može se koristiti u uslovima visokog pritiska.

Skladištenje

Proizvod treba držati na hladnom, suvom, provetrenom mestu, a rok upotrebe je dve godine. Nakon otvaranja, rok upotrebe je ograničen i potrebno je skladištenje u frižideru. Datum isteka je naveden na paketu.

Pakovanje

vakuumsko pakovanje
nekoliko vakum pakovanja jedan karton
sa ili bez unutrašnje kutije

500g * 20bags / ctn 1750ctns / 20'fcl
450g * 20bags / ctn 1850ctns / 20'fcl
100g * 60bags / ctn 2700ctns / 20'fcl
90bags * 60bags / ctn 2850ctns / 20'fcl
ili kao zahtev kupca

Vrijeme izdavanja garancije

2 godine.

7_ 副本


Hot Tags: aktivni hleb kvasac, Kina, dobavljači, proizvođači, fabrika, veleprodaja, prilagođeni, popust, rasut, niska cijena, besplatan uzorak
Srodni proizvodi
Upit