Bakeri Instant Suhi kvasac

Bakeri Instant Suhi kvasac

Proizvodi Primjena Instant suvi kvas se uglavnom koristi u fermentaciji testenina u svakodnevnom životu ljudi, kao što su hljeb, parići hleb, pecivo, keks, kolači, itd. To nije samo dodatak ishrani u pečenju, već i dodatak za hranu za pomoć pri varenju životinja, dodatak visokog proteina i imunitet ...

Pošaljite upitChat Sada
Detalji o proizvodu

Primjena proizvoda

Instant suvi kvas se uglavnom koristi u fermentaciji testenina u svakodnevnom životu ljudi, kao što su hljeb, pareni hleb, pecivo, pecivo, kolači, itd. To nije samo dodatak ishrani u pečenju, već i prehrambeni aditivi za pomoć pri varenju životinja, dodatak proteinu i poboljšanje imuniteta. Instant suvi kvasac je vrsta zdravih aktivnih gljivičnih namirnica sa sjajnim izgledom. Kao prirodni biološki proizvod postaje sve popularniji zbog bogatog sadržaja ishrane, niske cijene, praktičnog skladištenja i širokih upotreba.


Kvasac Saveti za upotrebu:

1. Za slatki kruh, doza kvasca je obično 1,0%. Za biskvit, picu, arapsku tortu i parenu hranu, doza kvasca iznosi oko 0,3% do 0,5%. Malo više ili manje je u redu,

u zavisnosti od formule korisnika i uobičajene prakse.

2. Kvasac treba prvo dobro pomešati sa brašnom, a potom dopuniti drugim sastojcima kao što su konzervans, sol i margarin.

3. Najprikladnija temperatura za proizvode i testo je od 28 do 35 ° C što osigurava najbolje performanse. Tokom vrelog leta proizvodi se ne smeju direktno mešati sa ledenom vodom, dok je odgovarajuća temperatura vode oko 10 ° C . U hladnoj zimi proizvodi se ne smeju direktno mešati sa toplom vodom na temperaturi iznad 35 ° C.

4. Niski šećer: Pogodan za proizvodnju bez šećera i niskog šećernog hleba (u testu koji sadrži 0-7% šećera). Tip tolerancije šećera je pogodan za tost, krofnu, crossant, rolne i drugi slatki kruh. Hleb dobija veliku količinu, glatku unutrašnju strukturu i mekani ukus.

pecifikacije instant suvog kvasca

Primjena:

Pekarski kvasac, odnosno instant suv kvasac, koristi se za fermentaciju svih vrsta paste, kao što su hljeb, pecivo i kolači.

Sastojci:

Prirodni kvasac, emulgator

Upotreba:

Pogodno za izradu hleba (ispunjava standard Halal certifikacije)

Doziranje:

Dodajte 0,3 ~ 0,5% količine brašna u upotrebi --- Niski šećerni kvasac

Dodajte 0,8 ~ 1,2% količine brašna u upotrebi --- visok kvasac od šećera

Skladištenje:

Čuvati na hladnom i suvom mestu.

Rok trajanja:

24 meseca od datuma proizvodnje

Kako koristiti

1. Mešanje kvasca u brašno, dodavanje vode i dobro mešanje. Ili, gnetite sa pastom kao testo za fermentaciju.

2. Kontrolišite temperaturu vode i temperaturu fermentacije na 35 ~ 38 ℃.
3. Izbegavajte direktno dodavanje kvasca u ulje ili hladnu vodu.

11_02_ 副本 .jpg


123_05_ 副本 .jpg 7_ 副本

Hot Tags: pekari instant suvi kvasac, Kina, dobavljači, proizvođači, fabrika, veleprodaja, prilagođeni, popust, rasut, niska cijena, besplatni uzorak
Srodni proizvodi
Upit