Nutritivni kvasac

Nutritivni kvasac

Artikal: Nutritivni kvas Opis: Instant suv kvasac sa niskim šećerom ili visokim šećerom, koji je napravljen od čiste prirodne melase, je hranljiv i zdrav. Može poboljšati imunitet. Primena: Nutritivni instant suv kvasac sa niskim šećerom ili visokim šećerom, koristi se za fermentaciju hleba, kolača, ...

Pošaljite upitChat Sada
Detalji o proizvodu

Artikal: Nutritivni kvasac


Opis:

Trenutačni suv kvasac sa niskim šećerom ili visokim šećerom, koji je napravljen od čiste prirodne melase, je hranljiv i zdrav. Može poboljšati imunitet.


Primjena:

Nutritivni instant suv kvasac sa niskim šećerom ili visokim šećerom, koristi se za fermentaciju hljeba, kolača, keksa i peciva.


Sastojci:

Prirodni kvasac, emulgator


Doziranje:

Dodajte 0,3 ~ 0,5% količine brašna za upotrebu za nisko šećerni kvasac

Dodajte 0.8 ~ 1.2% količine brašna za visoki šećerni kvasac


Skladištenje:

Kvasac treba skladištiti na hladnom i suvom mestu.


Rok trajanja:

24 meseca od datuma proizvodnje


Upotreba:

1. Mešanje kvasca u brašno, dodavanje vode i dobro mešanje. Ili, gnetite sa pastom kao testo za fermentaciju.

2. Kontrolišite temperaturu vode i temperaturu fermentacije na 35 ~ 38 ℃.

3. Izbegavajte direktno dodavanje kvasca u ulje ili hladnu vodu.


Pakovanje:

Unutrašnja ambalaža: Svaka jedinica je pakirana sa štampanom vakuumskom kesicom. Xinghe brendovi, Neutralni paket ili prilagođeni paket.

Vanjsko pakiranje: Jaka kutija za glavu.


Izvozna pošiljka:

Isporučuje se u kontejneru od 1x20't ili 40'ft do mora.


MOQ:

1x20'ft kontejner. Dostupan je mješoviti kontejner sa najviše 2 proizvoda.


Vodeće vrijeme:

U roku od 40-50 dana nakon potvrđivanja naloga.


Šta možemo učiniti za vas:

1. Imamo naše brendove od kojih su neke poznate i na domaćem tržištu i na međunarodnom tržištu, kao što su A-One, Prosper i Baker Choice. Dobrodošli da raspitamo naše postojeće brendove.

2. Ako želite da kreirate svoj brend, možemo pružiti uslugu OEM-a. Pomozite vam da dizajnirate svoj jedinstveni brend i pružite dugoročnu podršku za cenu i naknadni servis.


Zašto nas izabrati:

Dalian Xinghe kvasac ima 20 godina iskustva u oblasti proizvođača kvasca. Proizvodna oprema i tehnologija su najbolje u Kini. U međuvremenu, iskusan rad, QC tim i stručnjaci za prodaju mogu vam pružiti najbolju uslugu. Ono što vam treba nije samo proizvod, već potpuna podrška. Kvasac Xinghe je vaš pouzdan dobavljač kvasca.


O nama:

Dalian Xinghe je vodeći kineski proizvođač kvasnih proizvoda. Sjedište korporacije locira u gradu Dalian. Naši glavni proizvodi su sirovi kvasac sa niskim sadržajem šećera, visoko sušen kvasac sa suvim šećerom, krmni kvasac itd. Uz dobar kvalitet, razumnu cijenu i savršenu uslugu, naši proizvodi se trenutno izvoze u 100 zemalja i područja u svijetu.


123_03_ 副本 .jpg

7_ 副本

123_07_ 副本 .jpg


Hot Tags: prehrambeni kvasac, Kina, dobavljači, proizvođači, fabrika, veleprodaja, prilagođeni, popust, rasut, niska cijena, besplatan uzorak
Srodni proizvodi
Upit